Squashlapper fritters

Squash fritters

Revet squash er hovedingrediensen i disse frittersene. Server dem nystekte f.eks. som tilbehør til en god suppe eller som en egen liten rett med ost på eller som her med en god dipp.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Peanøttdipp

  • 6 ss peanøttsmør
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ss flytende honning
  • saft av 1 sitron
  • 1 båt revet hvitløk
  • 1 dl vann

Fremgangsmåte

  1. Rens og skjær vårløk i små strimler.
  2. Riv squash på rivjern.
  3. Legg den revne squashen i et dørslag og strø på litt salt.
  4. La squashen stå å dryppe seg litt, og klem ut vesken.
  5. Visp sammen egg og mel. Ha i squashen og resten av ingrediensene.
  6. La røren svelle i noen minutter før du steker.
  7. Stek små lapper i en varm panne i soyaolje.
  8. Bland sammen ingrediensene til dippen. Juster tykkelsen med vann.
  9. Server nystekte fritters med peanøttsaus og noen dråper sitron.
Del på Facebook